Revista profesionale ligjore "Ligji-Mundësi zhvillimi për gratë"

Revista profesionale ligjore, "Ligji-Mundësi zhvillimi për gratë", nr.1(18), mars 2008 i është dedikuar në mënyrë të vecantë cështjeve të ligjit e të drejtësisë ...

 

 

"Monitorimi i vendimeve të gjykatave të rretheve gjyqësore Tiranë, Shkodër dhe Vlorë për vitet 2001-2003, në çështjet që lidhen me trafikimin e qenieve njerëzore
 

ANSAMBLI I SEVEN - ALBANIA

   
   Mimi Kodheli - Min. e Mbrojtjes, lexon për Mu Sochua (Kamboxhia)

    
 

   
   Fatos Lubonja - Shkrimtar, lexon për Inez McCormack (Irlandë e Veriut)
    

    
 

       
  Klajda Gjosha - Min. e Integrimit, lexon për Marina Pisklakova-Parker (Rusi)
    

    
 

   
   Gerti Bogdani - Politikan/Deputet, lexon për Hafsat Abiola (Nigeri)
    

    
 

   
   Ema Andrea - Aktore, lexon për Mukhtar Mai (Pakistan)
    

    
 

   
   Ben Andoni - Gazetar, lexon për Farida Azizi (Afganistan)
    

    
 

   
   Foto Strakosha - Sportist, lexon për Annabella de Leon (Guatemala)
    

Qendra për Nisma Ligjore Qytetare,
Adresa: Rr "Vaso Pasha" Pall 12, Shk 1, Ap 1. Tirane-Albania.
P.O BOX 1549 - Tel 00355 4 2 259 795 - Fax 00355 4 2 241 914