Revista profesionale ligjore "Ligji-Mundësi zhvillimi për gratë"

Revista profesionale ligjore, "Ligji-Mundësi zhvillimi për gratë", nr.1(18), mars 2008 i është dedikuar në mënyrë të vecantë cështjeve të ligjit e të drejtësisë ...

 

 

"Monitorimi i vendimeve të gjykatave të rretheve gjyqësore Tiranë, Shkodër dhe Vlorë për vitet 2001-2003, në çështjet që lidhen me trafikimin e qenieve njerëzore
 

Head.jpg 

“SHTATË” mbërrin në Shqipëri në 8 Nëntor

E konceptuar si një tur që do të udhëtojë në 6 shtete të Ballkanit, Bosnje-Hercegovinë, Kroaci, Kosovë, Maqedoni dhe Serbi, “SHTATË” do të ngre siparin për herë të parë edhe në Shqipëri në datë 8 Nëntor 2013. Qendra për Nisma Ligjore Qytetare (QNL), një organizatë jofitimprurëse shqiptare, që ofron shërbim ligjor falas për viktimat e dhunës me bazë gjinore, në bashkëpunim të ngushtë me Ambasadën Suedeze në Tiranë, Civil Rights Defenders, Hedda Production AB dhe mbështetjen e Institutit Suedez, po organizojnë shfaqjen “SHTATË” në Shipëri.

“SHTATË” është një shfaqje dokumentare e krijuar në vitin 2007 bazuar në intervistat me shtatë gratë aktiviste të të drejtave të grave nga e gjithë bota, përkatësisht nga Guatemala, Irlanda Veriore, Rusia, Nigeria, Afganistani, Pakistani dhe Kamboxhia. Shtatë gratë që portretizohen në këtë shfaqje luftojnë për të drejtat e tyre por edhe për të drejtat e njerëzve të tjerë  
Më Shumë...

Kliko këtu për të parë broshurën e plotë...


  


Qendra për Nisma Ligjore Qytetare,
Adresa: Rr "Vaso Pasha" Pall 12, Shk 1, Ap 1. Tirane-Albania.
P.O BOX 1549 - Tel 00355 4 2 259 795 - Fax 00355 4 2 241 914

Mesothelioma Attorney
Numri i vizitorëve nga 17 Prill 2009